Onze systemen

Leverancier van couverteersystemen, document snijlijnen, inkjetsystemen, leescamerasystemen en technische service

All Mailing Solutions is de officiële distributeur binnen Nederland en Belgie van de W+D Direct Marketing Solutions GmbH couverteersystemen, Mueller Apparatebau document snijlijnen en enkelbladfeeders, Streamfeeder toevoeroplossingen en MCS inkjetsystemen. Naast dit mooie aanbod biedt AMS ook zijn eigen camerasysteem dat op ieder systeem te installeren is voor lezen van leescodes, matching en read&print.

Misschien zijn de W+D couverteersystemen bij velen onder u beter bekend onder de voormalige merknaam Buhrs ITM.

All Mailing Solutions B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop en service van nieuwe W+D machines en reeds geinstalleerde Buhrs ITM couverteersystemen. Sinds een aantal jaren is All Mailing Solutions B.V ook zeer actief in het aanbieden van gebruikte systemen van het voormalig merk BUHRS ITM, sinds 2010 Winkler Dunnebier GmbH.

De Mueller Apparatebau systemen zijn zeer flexibel in te zetten. Van enkele modules tot complete document verwerkingslijnen voor het invoeren, snijden en vouwen van documenten.

De Streamfeeder oplossingen zijn wereldwijd bekend. Voor ieder toevoervraagstuk een geschikte oplossing. Van enkele feeder tot complete vergaarsecties.

De MCS inkjetsystemen bieden een complete range van inkjetoplossingen, van de kleinere simpele systemen tot complete in-line printoplossingen. Voor ieder budget een systeem.

All Mailing Solutions biedt u alle onderdelen, technische kennis voor het uitvoeren van onderhoud, revisie en trainingen op deze couverteermachines.

Bovenaan de website ziet u de verschillende buttons per oplossing aangegeven. Neem gerust een kijkje!