Document snijlijnen

Het portfolie van Müller bevat tot wel acht productsegmenten van card affixing tot snijden en zelfs naar verificatie van documenten.

State-of-the-art technologie, robuustheid en flexibele oplossingen met pinfeed of pinless toepassing, welk papier formaat dan ook: enkelblad, stapel, vanaf de rol of online direct vanuit de printer. Bijzonder veel verschillende opties kunnen gekozen worden, ook toepasbaar op systemen van andere fabrikanten, geven u de mogelijkheid een Mueller systeem zo in te zetten als u dat vereist.

Müller 6700. Variabele High-Performance Document Snijlijn

Full bleed trimming, variabele papier lengtes, white paper management – de Müller 6700 haalt de maximale mogelijkheden uit iedere productie en is uitmuntend als het aankomt op flexibiliteit. Ideaal voor transactionele applicaties en document verwerkende bedrijven, als stand-alone document snijlijn of compleet geïntegreerd voor een printsysteem  read more

 

Müller 6300. Compact Dubbel stapel Document Snijlijn

De Müller 6300 verwerkt documenten komende online of vanaf de rol, continues feed dus. Met verticale en horizontale slit en gutter kan het uiteindelijke formaat snel en makkelijk gekozen worden. De geintegreerde shingle buffer maakt het mogelijk om zonder hapering te blijven produceren.

 

 

Müller 6100. Compact Z-fold Document Snijlijn

De Müller 6100 snijdt offline z-gevouwen papier van een stapel naar 1-up of 2-up enkelblad. De documenten worden dan op een uitlegtafel of stacker geplaatst. De 6100 kan modulair worden uitgebreid.

No results found

Menu